pátek 28. prosince 2007

FENIX TEAM

JEŠTĚ DNES PŘIBYDOU DALŠÍ KAPITOLY, BUDE TROCHU UPRAVENA HOMEPAGE A NALEZNETE ZDE I REVIEW ZE SRAZU :)

!!! Nové info ke srazu !!!


!!! Sraz v neděli 13:00 před sochou sv. Václava !!!

Já se striferem tam budeme již dříve, čili je možné s námi dohodnout brzčí sraz. Kontakt je mob.: 728025110 /
776844743 . Zde pište/volejte i pro jakékoli jiné informace. Je také možné dorazit později - místo, kde se budeme soustředit, ještě upřesníme a také zde zanecháme na sebe telefon.

Místo, kam plánujeme jít:
ZDE (popojeďte kolečkem myši trochu dolů - na mapě se zobrazí i Václavské náměstí).


Koho zajímá věková kategorie, tak se hlásili lidé od 14 výše :)

Ale není jisté, zda tam v dobu, kdy budete chtít přijít, budeme. Proto nás zkontaktujte mobilem - zavolejte, nebo pošlete sms. My vás buď budeme navigovat, nebo pro vás doběhneme tam, kde budete.

S časem to bude dobrovolné. Taková kostra bude účinkovat od rána případně až do večera. Pokud se chcete přijít podívat dopoledne, odpoledne, nebo večer, to necháme na vás. Uvítáme každého :)




Přejeme Vám veselé Vánoce a šťastný Nový rok :)


21:17 Na této stránce jsou doplňující kapitoly ke Ztraceným odpovědím.


9:37 Přidali jsme novou povídku, která nesouvisí nijak s Obloukem smrti ani se Ztracenými odpovědmi. Někomu se to líbí, jinému to příjde ztřeštěné :)

Co se týče Oblouku smrti a Ztracených odpovědí, tak zde stále pracujeme na českém překladu. Snad by měly být přidány i další doplňující kapitoly.


Ahoj všichni :)

náš překlad už asi máte a tak co bude dál? Percy založil www.dennivestec.cz, který by mohl být takovou náhradou. Já ještě připravuje soubor pár článků, které o nás byly napsány.


Pár slov od Fénix týmu:


U následujícího textu jsme strávili mnoho a mnoho hodin, takže doufáme, že máte z překladu radost, protože z vaší radosti máme radost zase my, překladatelé. Hrozná věta, co? Co byste taky chtěli, po tolika hodinách korekcí ;-)
Tak tedy pokračujme drobným poděkováním:

Začnu u Roxerda, zakladatele Fénix teamu, to je onen Man with the plan, ten, bez něhož bych tento text dnes nemohl psát. Web pouze nezaložil, sám se podílel na překladu a také na upravení a korekci každé kapitoly, které k nám občas od překladatelů dorazily v hrozném stavu. Je to také ten, který nás popoháněl, když nebyl k dispozici Lukáš, další z našich spolupracovníků, ten, jehož stálé pobídky k rychlejší práci zajistily vyšší rychlost překladu.

Nyní poděkování všem překladatelům, bez nichž bychom byli opravdu ztraceni. Zvolna navazuji korektory, kteří byli často zároveň překladateli. Bez nich by bylo nejspíše možné tento text číst, avšak jen stěží tak kvalitní, jak byl. Závěrem pak finální korekce, s níž jsme strávili mnohem více času než jsem tušil: tady děkuji primárně těmto jménům: Melinho, Gorash, Missbee. Doufám že jsem zapomněl málo lidí, těm se předem moc a moc omlouvám, ale znáte to, no ;-)

Přidávám také dík slovenskému týmu Záškodníků, který našemu webu přidal děťátko v podobě slovenského překladu.

P.S. Poslední dík patří vám všem, kteří jste nás četli/čtete/budete číst. Ciao ;-)

strifer

Žádné komentáře: